НАВЧАННЯ – ШЛЯХ ДО ІММІГРАЦІЇ В КАНАДУ

Канадська система освіти пропонує широкий спектр навчальних програм через державні та приватні навчальні заклади всіх рівнів – від молодших класів середньої школи до престижних університетів, включаючи академічну, спортивну та мовну підготовку. Перевагами навчання в Канаді є не тільки відносно доступна його вартість в порівнянні з іншими англомовними країнами і визнання канадських дипломів в країнах світового співтовариства, а й можливість придбання канадського досвіду, що дає подальше право на постійне місце проживання в Канаді (Canadian Experience Class) . Для того, щоб скористатися цими перевагами, необхідно стати студентом одного з навчальних закладів, акредитованих Міністерством Імміграції Канади – designated learning institution (DLI).
Для отримання студентської візи необхідно підтвердити як наявність коштів для оплати витрат на навчання та проживання в Канаді, так і свою мотивацію на здобуття освіти закордоном. Відповідно, обирана програма навчання повинна давати перспективи кар’єрного і матеріального зростання в майбутньому.
Термін навчання за такою програмою повинен бути не менше 8 місяців, при постійному відвідуванні (full-time), і завершуватися отриманням сертифікату, диплому або наукового ступеня. Міністерство Імміграції Канади контролює, щоб студенти активно продовжували навчання після приїзду в Канаду .Для полегшення матеріальної ситуації, іноземні студенти можуть отримати право на роботу до 20 годин на тиждень під час навчання, і більше – на час канікул. Якщо навчання розраховане на тривалий час, іноземним студентам також може бути дозволено привезти до Канади свою сім’ю, при цьому чоловік / дружина може отримати дозвіл на роботу, а діти – на безкоштовне навчання в школі або також дозвіл на роботу. Робота студента під час навчання не зараховується в строк придбання канадського досвіду роботи. Для придбання канадського досвіду роботи необхідно після отримання документа про закінчення навчального закладу звернутися в імміграційну службу за дозволом на роботу – Post Graduate Work Permit. Термін дії такого дозволу може бути не більше 3х років і не буде перевищувати тривалість періоду навчання в Канаді.
Після того, як іноземний випускник з дипломом канадського навчального закладу набрав як мінімум рік досвіду роботи в Канаді за відповідною спеціальністю (керівна, технічна, кваліфікована / висококваліфікована), він може подати заяву на постійне місце проживання в Канаді через систему Express Entry по категорії Мають Канадський Досвід (Canadian Experience Class).

(093)9623624, (067)9420798

canada

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *