Подорожуй відповідально!Порушення міграційних правил.

Покарання.

Ті, хто порушує міграційні правила, зазвичай потрапляють до бази SIS – Шенгенська інформаційна база, після цього їм може відмовити у в”їзді будь-яка країна Євросоюзу. Найчастіше порушують правило “90/180”. Якщо турист обрахувався на кілька днів, до паспорта ставлять спеціальний штамп порушника. Якщо затримка сталася більше, як на місяць, його наступного разу можуть не впустити. Будьте уважними  при обрахунку: використаним вважається день в”їзду (навіть якщо ви виїхали 23:55) і день виїзду ( навіть якщо виїхали о 00:05). До уваги підрахунку не береться той час, який турист провів за видом на проживання, робочою або навчальною візою. Якщо ви перебували 90 днів в Болгарії, Хорватії, Румунії, Кіпрі,цей період часу до уваги не береться, після того можна спокійно відбувати 90 днів в ЄС.

А найвищі шанси стати персоною нон грата у тих, хто збрехав  про свою мету візиту, а також у власників підроблених документів. Таким туристам загрожує штраф або заборона в”їзду до ЄС протягом п”яти років.

Тим, кого спіймали на території ЄС, дадуть 1-2 тижні до виїзду, скоріше за все більше не впустять до Єврозони наступного разу.

Якщо іноземця впіймали Спецслужби, його депортують і заборонять в”їзд на 10 років.

За підробку документів, участь в ОПГ, наркоторгівлю, інші тяжкі злочини, можуть посадити до в”язниці.

Також слід відповідально ставитися до дрібних провин, а саме: за розпивання пива просто на вулиці у деяких країнах можуть оштрафувати або забрати до відділку, у разі відсутності грошей. За проїзд в громадському транспорті “зайцем” можна отримати штраф у сотню євро.

Деталі за тел. 093 736 75 82, 067 94 207 98, 093 962 36 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *