INGRAM – Упаковка одягу в брендовому інтернет магазині, чоловіки, і жінки, сімейні пари

Приїзд щотижня  від 28-02-2019

 Потрібні: чоловіки, жінки, сімейні пари. Віза від 3 міс.
 Обов’язки: перевірка  речей на відсутність пошкодження і слідів використання; введення інформації по товару через ПК + сканер; упаковка товара.
 Ставка: 15 злотих брутто за перші 3 місяці / 15,75 кожний наступний місяць;
 Ставка нетто: ок. 10,80 злотих нетто протягом перших 3 місяці / ок. 11,30 злотих кожний наступний місяць;
 Бонус за збір замовлень понад норму в залежності від клієнта, на якому він працює Asos, Zalando;
 Іноді, в зв’язку з великою виробничою необхідністю, на прохання клієнта можуть бути понаднормові години, понаднормові оплачуються 100% за роботу понад 6 днів на тиждень, у вихідні та святкові дні, понаднормові 50% протягом світлового дня і 100% протягом нічних змін. Доплата за роботу в нічний час 20% + за кожну відпрацьовану місяц 2 100% оплачуваних дня відпустки, 75% оплачуваної лікарняного, безкоштовне проживання + премії за продуктивність + премії за відсутність прогулів і запізнень.
3 зміни, робота з понеділка до суботи, надається вихідний день протягом тижня. Робота по 8 годин, включаючи 30 хв. перерви, з яких 15 хвилин – це оплачувані і 15 хвилин неоплачуваних.
Навчання триває 2 дні і оплачується нормально, як звичайний робочий день – після 2 днів співробітник проходить дуже простий іспит, після здачі якого співробітник може працювати самостійно. Все навчання і іспит проходять російською та українською мовами.
Вік: 18 – 45, дуже важливо, щоб працівник не хворів на діабет (у нас проблема з отриманням постанови від лікаря серед людей, хворих на цукровий діабет)
 потрібні як жінки, так і чоловіки;
Роботодавець оплачує взуття та футболки, якщо працівник пропрацює  3 місяці, якщо співробітник звільниться завчасно, буде стягуватися плата за взуття в розмірі 75 zł;
 Житло: безкоштовне.
Важлива інформація! Працівник оплачує житло заздалегідь у коменданта за 3 днів з моменту прибуття (близько 66 злотих).
Після підписання трудового договору і виходу на роботу, житло надається безкоштовно;
Номери в основному 4-місні (іноді 2 місцеві), пральна машина, холодильник, wi-fi. Локалізація проживання від місця роботи близько 2 км.
Відсутність харчування. На території складу є можливість скористатися їдальні. На території їдальнею стоять апарати з продажу гамбургерів, бутербродів, шоколаду, чаю, кави.
 Місто роботи: Świebodzin 100 км від Познані.
 Доїзд: безкоштовний.
 Графік роботи: по 8 ч. 3 зміни 6-14; 14-22; 22-6.
 Умова про праце + повний соц. пакет.
ВАЖЛИВО !!!
 Вимоги: базові вміння в обслуговуванні комп’ютера.
Додаткова важлива інформація:
– кожен, хто приїжджає на роботу працівник повинен мати свої легінси, або спортивні штани без кишень. На роботі забороняють носити спортивні штани з фірмовими знаками (Nike, Adidas, Reebok і т.п.)
– кожен, хто приїжджає повинен мати гроші на харчування не менше 450-600 злотих (зарплата виплачується 10 числа кожного місяця на банківську карту, без можливості видачі авансу)
– пари приїжджають на роботу повинні пам’ятати, що ми не гарантуємо їм, що може бути надано двомісний номер, це не завжди можливо, і вони також повинні розуміти, що можуть працювати в різних змінах, як цього вимагає графік і виробнича необхідність.
0638089274

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *