Німеччина відкриває ринок праці для кваліфікованих працівників з країн, що не входять до складу ЄС.

На початку 2020 р вступають в силу нові правила для в’їзду до Німеччини кваліфікованих працівників. Новий закон надає кваліфікованим фахівцям з країн, що не входять в ЄС, більш широкі можливості для роботи в Німеччині.

Перед подачею заяви на отримання візи відповідно до нових правил зацікавленим кандидатам необхідно отримати документ про визнання їх професійної кваліфікації в компетентних відомствах Німеччини. Відповідну процедуру зацікавленим фахівцям слід почати заздалегідь. Це можна зробити ще до вступу в силу нових правил.

Після отримання офіційного документа про визнання кваліфіковані фахівці можуть подати заяву на отримання візи для в’їзду до Німеччини з метою працевлаштування відповідно до визнаної кваліфікацією. Якщо професійна кваліфікація була визнана компетентними відомствами Німеччини тільки частково, кандидати можуть подати заяву на отримання візи з метою підвищення кваліфікації, складання іспитів в Німеччині і, за певних умов, здійснення трудової діяльності вже в період підвищення кваліфікації.

Кандидатам, які мають достатні знання німецької мови і забезпеченим фінансовими засобами, надаватиметься можливість подати заявку на отримання шестимісячної візи для осіб, які шукають роботу. Особи з середньою освітою віком до 25 років зможуть приїжджати до Німеччини на термін до шести місяців з метою пошуку місця для отримання професійної освіти за умови, що отриманий ними атестат дозволить їм навчатися в університеті, вони будуть мати хороші знання німецької мови (рівень В2) і будуть забезпечені фінансовими засобами.

Дещо інші правила будуть поширюватися на фахівців старше 45 років. Щоб приїхати до Німеччини з метою працевлаштування, вони повинні будуть представити трудовий договір з певною мінімальною зарплатою або докази наявності відповідного пенсійного забезпечення.

Інформація про визнання професійної кваліфікації:
www.anerkennung-in-deutschland.de.

Інформація про визнання атестатів про повну загальну середню освіту:
www.anabin.kmk.org.

Джерело https://kiew.diplo.de/ua-uk

Віза ЗАМОВИТИ

Апостиль  ЗАМОВИТИ

Переклади   ЗАМОВИТИ

Психолог ЗАМОВИТИ

Страхування  ЗАМОВИТИ

Робота ( Європа, Польща) Натисніть ТУТ

Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Поїздка в Європу ЗАМОВИТИ

Забронювати готель або квиток на літак  тут

Сканувати , копіювати або ламінувати документ.   Натисніть ТУТ

Перелік наших послуг Ознайомитись

Як з нами зв”язатись тут

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *