Новини з візового центру

Інформуємо, що в якості запобіжного заходу щодо запобігання розповсюдженню COVID-19 (коронавірусу) Пункти Прийому Візових Анкет до Польщі (ППВА) будуть зачинені на прийом документів починаючи з 16 березня 2020 року до подальшого повідомлення. ППВА будуть відчинені для тих клієнтів, які бажають отримати паспорт. Клієнти, які замовили кур’єрську доставку, отримають паспорт узгодженим .
Якщо ви маєте заплановану дату подачі документів починаючи з 16 березня і далі, ваша реєстрація тимчасово скасовується. Звертаємося до Вас з проханням, зачекати на подальші інструкції щодо відновлення роботи ППВА. Для цього, будь ласка, перейдіть на сторінку новин на нашому веб-сайті і ознайомтеся з оновленими інструкціями.
Звертаємо увагу тих клієнтів, які здійснили передплату, але ще не отримали дату реєстрації, що дату буде призначено щойно ППВА відновить свою діяльність у повному обсязі.

Для клієнтів, які замовляли отримання паспорта безпосередньо у приміщенні ППВА, задля вашої безпеки радимо забирати паспорт за посередництвом кур’єрської служби. Зверніться до ППВА, щоб замовити кур’єрську доставку за місцем призначення.

Інформуємо, що зараз ми стикаємося з технічними проблемами з доставкою паспортів і працюємо над вирішенням цього питання. Запевняємо Вас, що ваші паспорти у безпеці і незабаром будуть Вам доставлені.

Джерело:

https://www.vfsglobal.com/poland/ukraine/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *