Важливо! Дуже небезпечні 2 тижні!!!

Саме зараз є найбільші ризики для поширення хвороби.

Ми не МОЗ, але як свідомі громадяни вважаємо за потрібне звернутися до Вас, оскільки один з напрямків нашої діяльності пов’язаний саме з туризмом.

Як всім відомо, за останні два тижні і наступні декілька днів – найбільше заробітчан повернулося та повернеться вночі в Україну з різних країн. Серед них можуть бути вражені , уражені можуть бути свідомі або несвідомі.

Через місяць ми лише, на жаль, зможемо побачити скільки з якої категорії повернулося. Але судячи з переписок, приватних розмов, наданих консультацій , сотень дзвінків за останні тижні,  ми зрозуміли, що багато з Вас  не дуже розуміє проблему і не збирається самоїзольовуватись.  Адже ” і погода сприяє”, і “я і так там насиділась як в тюрмі , а тут можу робити, що хочу” і т.д.

Щоб не було сотень тисяч смертей через місяць ( бо саме такий термін приблизно покаже реальну картину), щоб ми всі не хоронили наших близьких, рідних , знайомих, просимо Вас , тих хто повернувся:

Самоізолюйтеся! Ви не можете знати чи ви уражені. Просто сидіть вдома! Шанси заразити когось чи заразитись самим знижуються  на 95 %, а з кожним кроком в чужі приміщення, ринки, заправки, магазини, квартири вони зростають.

Важливий термін 14 днів! Витримайте його, як би не було складно.

Сидіть вдома!

Скажіть всім хто приїхав з вами: Сидіти вдома!

Поширте це посилання  , в свої групи

 

З повагою , адміністратори центру “Pavlo&Co”

P.S. На час карантину наші вчителі знизили ціну на on-line репетиторство. Деталі за тел : 0679420798, 093736

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *