Спеціальна «Послуга подачі документів у форматі поштового відправлення»

classified-post-application-mode-flow-chart-ukr (1)

 

Спеціальна «Послуга подачі документів у форматі поштового відправлення» доступна лише для громадян України, які хочуть подати заяву на отримання національної візи до Польщі з метою праці в Польщі. Іноземним громадянам та Клієнтам, які бажають подати заявку на отримання шенгенської візи, доведеться чекати, поки Пункти прийому візових анкет відкриються після закінчення карантинного періоду.

Якщо ви вже подали заявку на отримання візи до 16 березня 2020 року, співробітники Пункту прийому візових анкет невдовзі зв’яжуться з Вами щодо статусу Вашої заявки на видачу візи та доставки паспорта через індивідуальний кур’єрський процес. Пункти прийому візових анкет зв’язуються з Клієнтами і Ви незабаром отримаєте дзвінок. Переконайтеся, що Ваш номер телефону, який був зазначений під час подачі заявки, активний та доступний.

Якщо Ви вже раніше здійснили передоплату в Idea або Kredo банку і чекаєте на подачу заяви на отримання візи, VFS спільно з Посольством Республіки Польща в Києві та іншими консульствами у Харкові, Львові, Одесі, Луцьку та Вінниці організовує спеціальну «Послугу подачі документів у форматі поштового відправлення», що дозволить Вам зручно подати заяву на візу за посередництвом поштового сервісу. Працівники Візового центру незабаром зв’яжемося з Вами, щоб пояснити кроки, які необхідно дотримуватися, щоб подати Ваші документи. Будь ласка, переконайтеся, що Ваш номер телефону, зазначений під час оплати в банку, активний і доступний. Процес організований за принципом “перша оплата – перша послуга”.

Клієнти, які бажають подати заявку на отримання польської візи та ще не здійснили попередню оплату: VFS Global розглядає всі можливості якнайшвидше розпочати прийом документів.

Джерело: https://www.vfsglobal.com/

Нам Важливо, щоб Ви були в нашій команді

Ми зробимо все, щоб Ви отримали найкращу роботу після закінчення карантинних обмежень
Не пропустіть обновлених вакансій
Долучайтеся до нас на зручний комунікатор:
viber
Telegram
@pavloco
Whats app
Нам можна писати в приват, або залишати повідомлення в чаті
#praca_polska #translations #візи #курси_іноземних_мов #робота_за_кордоном #переклади

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *