Кращі вищі навчальні заклади Польщі

Задумалися про вступ до вищого навчального закладу Польщі? Це правильне рішення, оскільки отримання європейської освіти – «ключ» до успіху. Чому варто зупинити вибір саме на Польщі? Все досить просто, тут висока якість освіти, культурна близькість жителів, невисока вартість проживання, а також, у деяких випадках, можливість безкоштовного навчання. Ця країна, яка з кожним роком все ширше розкриває двері своїх університетів для українців, білорусів і жителів Прибалтики.

 Переваги навчання в Польщі

Польща – лідер серед всіх інших європейських країн за кількістю ВНЗ. На даний момент в країні налічується 470 діючих вищих навчальних закладів (132 державних, 338 приватних), так що вибирати є з чого. Польська мова інтуїтивно зрозуміла, втім, для швидкого і безболісного подолання мовного бар’єру варто заздалегідь зайнятися вивченням іноземної мови. Освіта, яку ви отримаєте в Польщі, дасть поштовх для початку блискучої кар’єри та, відповідно, для отримання високих зарплат і гонорарів. Європейський традиційний високий рівень навчання, досвід, численні міжнародні перспективи – ось, що чекає вас в Польщі! Отож, не зволікайте, рішення прийнято, вирушаємо підкорювати польські ВНЗ!

Рейтинг польських вищих навчальних закладів. П’ятірка лідерів

Ягеллонський університет у Кракові (Uniwersytet Jagielloński) – один з лідерів серед вищих навчальних закладів. Заснований в 1364 році, університет досі є невід’ємною частиною життя міста. Сучасні методики навчання, високі досягнення в області технологій, величезний досвід викладачів і стародавні традиції – все це в сукупності дає студентам величезні шанси на отримання престижної роботи та можливості для подальшої успішної кар’єри. Студенти університету розвиваються і професійно й інтелектуально. Ступені університету визнані у всьому світі. Найбільш високі оцінки Ягеллонський університет отримав за престижність в академічній області, наукову ефективність і потенціал, а також за публікації.

Ягеллонський університет у Кракові (Uniwersytet Jagielloński) навчання в Польщі, освіта за кордоном

 

Варшавський університет (Uniwersytet Warszawski) – «конкурент» Ягеллонського університету. Ці два ВНЗ вважаються найбільш престижними в Польщі та нерідко поділяють між собою перше лідерське місце в різних рейтингах. Заснований Варшавський університет набагато пізніше, ніж Ягеллонський, в 1816 році. Висококласну освіту, престижний диплом і гарантію на успішне працевлаштування – більшість студентів отримують все це після закінчення навчання в даному ВУЗі. Тут пропонується безліч навчальних програм для бакалаврів, магістрів і докторів наук, крім того, діють професійні курси, літні школи та інститут післядипломної освіти.

Варшавський університет (Uniwersytet Warszawski) навчання в Польщі, освіта за кордоном

 

Університет ім. Адама Міцкевича в Познані (Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu) – найкращий ВНЗ для гуманітаріїв. Незмінно входить до п’ятірки кращих університетів Польщі. Тут величезний потенціал для навчання гуманітарним, природознавчим, мистецтвознавчим та соціальних наук. На даний момент в університеті відкрито 183 спеціалізації, працює понад 3000 викладачів. Кількість іноземних студентів збільшується з кожним роком.

 Університет ім. Адама Міцкевича в Познані (Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu) навчання в Польщі, освіта за кордоном

Варшавська політехніка (Politechnika Warszawska) – найбільший ВНЗ центральної Європи. Тут функціонують 17 факультетів, на яких навчається понад 31 тисяча студентів. Це найкращий технічний вищий навчальний заклад, здобути освіту в якому прагнуть багато студентів. Престижна освіта, можливість вибору серед факультетів, навчання англійською мовою і багато інших переваг чекають майбутніх студентів.

Варшавська політехніка (Politechnika Warszawska) навчання в Польщі, освіта за кордоном

 

Вроцлавський політехнічний університет (Politechnika Wrocławska) – ВНЗ, який замикає п’ятірку лідерів. Кращий технічний університет Польщі, в якому програми навчання тісно пов’язані з науковими дослідженнями. Відкрито 12 факультетів, освіту тут отримують понад 30 тисяч студентів. З дипломом Вроцлавської політехніки ви зможете без труднощів стати співробітником обраної вами найбільшої європейської компанії. Розвинути творчі та наукові інтереси допоможуть численні різні студентські клуби, організації та проекти.

Вроцлавський політехнічний університет (Politechnika Wrocławska) навчання в Польщі, освіта за кордоном

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *