Вимоги безпеки Посольства Сполучених Штатів Америки

Особи, які прибули до Консульського відділу з метою проходження візової співбесіди повинні ознайомитись з вимогами безпеки Посольства Сполучених Штатів Америки.

На співбесіду потрібно з’являтися за 15 хвилин до призначеного часу для проходження перевірки охороною. Після прибуття відвідувач займає чергу відповідно до призначеного часу. Якщо Ви бажаєте звернутися за послугами ACS (American Citizens Service – відділ послуг громадянам США), Вам необхідно пройти в початок черги і повідомити співробітника охорони, що Вам потрібно потрапити до ACS.До приміщень Консульського відділу забороняється заходити з дорожніми валізами чи габаритними речами. Після ретельної перевірки на пункті охорони, відвідувачам дозволяється мати при собі лише папки з документами. Залишати речі на вулиці не рекомендується з міркувань безпеки. Такі речі можуть бути конфісковані представниками відповідних місцевих органів.
ДО КОНСУЛЬСЬКОГО ВІДДІЛУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ПРОНОСИТИ НАСТУПНЕ:

  1. Пакети та сумки (за винятком рюкзаків для перенесення дітей та гаманців)
  2. Рюкзаки
  3. Мобільні телефони
  4. Валізи
  5. Зброю
  6. Будь-які електронні прилади: ноутбуки, цифрові програвачі, PDA пристрої тощо.
  7. Відеокамери та фотоапарати
  8. Косметичні засоби
  9. Продукти та напої
  10. Розчини та рідину
  11. Документи в закритих (непрозорих) папках. Дозволяється проносити лише прозорі тонкі папки
  12. Медичні препарати (пігулки, спреї, шприци тощо)
  13. Ключі від машини з брелоками

Служба охорони Посольства на свій розсуд може заборонити проносити і інші речі до Консульського відділу. На території Посольства немає приміщень для зберігання речей, які не дозволено проносити з собою. Раніше аплікатам дозволялося залишати у охорони Посольства дрібні речі, у тому числі мобільні телефони. Починаючи з 1 лютого 2016 року це неможливо і Ви повинні заздалегідь потурбуватися про належне зберігання таких речей до того, як зайдете на територію Посольства.Якщо Ви користуєтеся електронним приладом медичного призначення (наприклад, слуховим апаратом, кардіостимулятором тощо), потрібно повідомити про це охорону Консульського відділу одразу після прибуття на співбесіду.

ПАРКУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ТА ОЧІКУВАННЯ ПЕРЕД КОНСУЛЬСТВОМ
В районі Консульського відділу немає місця для автомобільної стоянки, а знайти місце на вулиці вкрай важко. У зв’язку з інтенсивним рухом транспорту та вузькими вулицями в районі Консульського відділу, очікування на вулиці є незручним та може бути небезпечним, особливо для дітей.(093)9623624, (067)9420798

%d1%81%d1%88%d0%b0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *