Шенген віза. Туристична, ділова, гостьова віза

Для того, аби перетнути польський кордон українському громадянину необхідна наявність візи, що дозволить це зробити. Зважаючи на мету поїздки оформляється відповідна віза.

Польща – країна території Шенген простору. Шенген віза до Польщі дозволить Вам здійснити перетин польського кордону та безпроблемно відправлятись і в інші держави зони Шенген. Звичайно, що Шенген візу можна отримати не тільки в Польському посольстві, а й в інших посольствах, що представляють країни ЄС. Зважаючи на те, що саме до Польщі отримати Шенген візу найпростіше і найлегше, більшість українців обирають саме цю країну для отримання візи.

ebf7362

Що потрібно знати при оформленні Шенген візи?

Щоб отримати до Польщі Шенген візу, Вам потрібно заплатити в Кредо чи Ідея банк сервісний платіж 18, 5 євро (український та закордонний паспорт необхідно мати при оплаті). Після оплати зареєструватись на чергу, для подачі документів. Це можна зробити зателефонувавши операторам в кол-центр, або зареєструватись на сайті в онлайн режимі.

Оформлення Шенген візи до Польщі триває 7-11 робочих днів.

Допомагаємо з оформленням всіх документів для візи в Польщу.

Для того, аби спокійно перетнути польський кордон, однієї візи замало. При собі також потрібно мати: оригінал запрошення до країни, медичне страхування, наявність достатньої кількості коштів для свого забезпечення за межами рідної країни (100 злотих на кожен день).

Для того, аби отримати візу Шенген, необхідно сплатити збір– 35 євро.

Ділова бізнес віза вимагає обов’язкового запрошення від компанії-партнера, з яким в подальшому налагоджуватимете ділові справи. Відповідно гостьова віза, також потребує запрошення, тільки в цьому випадку від приватної особи, що на Вас чекає.

 

Польська Шенген віза, дасть можливість подорожувати країнами ЄС. Європейські держави пропонують багато цікавого туристам з усього світу: Польща – маленькі історичні вулички. Німеччина – вишукану архітектуру середньовіччя, стиль готики. Франція – місця, вдалі для романтичних прогулянок. Іспанія – це вже екзотика. Загалом, кожна країна – має свою, власну атмосферу і цим вона унікальна. Хочеться відкрити якомога більше для себе, побачити особливості країн і зробити для себе маленьке відкриття щодо людей, менталітету, природи та багато інших родзинок, які є в кожному містечку світу.

Контактні дані : (093)96-23-624, (067)94-20-798.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *