Чи можна під час дії безвізового режиму подорожувати з однієї шенгенської країни до іншої?

Між країнами Шенгенського простору **** не існує прикордонного контролю. Тільки у виняткових випадках держави-члени можуть вводити прикордонний контроль на певний період часу (наприклад, Франція під час терористичних атак). У таких випадках Вас, як і будь-якого іншого мандрівника (також громадянина Євросоюзу) можуть перевірити на кордоні; якщо Ви і надалі виконуєте всі передумови, Ваше право на вільну подорож на території Шенген порушене не буде.

****Австрія, Бельгія, Чеська Республіка, Данія, Естонія,Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Італія, Латвія,Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія,Словаччина, Словенія, Іспаніята Швеція

Прикордонний контроль проводиться між країнами-учасницями Шенгенської угоди та Болгарією, Хорватією, Кіпром та Румунією (державами-членами ЄС, в яких ще не повністю впроваджена Шенгенська нормативно-правова база).

Також прикордонний контроль існує між державами-учасницями Шенгенської угоди і Об’єднаним Королівством та Ірландією (які не є частиною Шенгенського простору).

Громадяни держав, що не є членами ЄС, повинні виконувати всі передумови для в’їзду (див. питання 5); щодо них може бути проведена спонтанна перевірка на наявність виконання цих передумов.

0939423624

http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/05/Visa/Visafreiheit.html#topic56

Наші додаткові послуги тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *