Чи можна мати одночасно дві візи?

Так, якщо одна з них шенгенська, а інша – видана країною, що не входить до цієї зони (наприклад, США чи Австралія). Також ви  можете мати одночасно і шенгенську, і національну візи, але тільки у випадку, якщо вони належать до різних категорій.

 Одночасно дві шенгенські візи (наприклад, робочу та шопінг-візу, або ж шенгенські візи різних країн цієї зони) мати НЕМОЖЛИВО. Візи не можуть перетинатись, тобто, якщо ви маєте дійсну  шенгенську робочу візу, видану дипломатичними відомствами Польщі, ви не зможете отримати шенгенську візу в іншу країну цієї зони на той самий період.

11 Replies to “Чи можна мати одночасно дві візи?”

  1. Якщо я маю польську карту побиту і подаю на візу до Канади з правом працювати і через декілька днів подаю на довгострокову візу до Чехії….чи так можна?
    Чекаю на відповідь мейлово) дякую

    1. Ви можете подати заяву на дві різні візи одночасно, якщо можете довести, що ви в’їдете до Сполучених Штатів за першою візою, виїдете з країни та знову в’їдете за іншою. Вам потрібно заповнити одну візову анкету DS-160, але сплатити два збори MRV; друга плата сплачується в касу Посольства в день співбесіди.

  2. Чи можна отримати блу карту в Австрії, якщо є відкрита робоча віза в Канаду?

    1. Доброго дня. Якщо ви не користуалися захистом у Канаді, а лише маєте візу- то, думаю жодних проблем не мало б виникнути

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *