5 країн, де фотозйомка карається)

Для чого ми подорожуємо? Так, звичайно, перш за все, щоб відкрити для себе світ, познайомитися з новими людьми, дізнатися щось нове, але, не варто заперечувати, що ще й для того, щоб сфотографуватися! Правда, є один нюанс! Є такі місця за кордоном, де фотозйомка карається законом. І зараз ми тобі про них розповімо.

1. Південна Корея

У цій країні заборонено фотографувати жінок без їх згоди навіть у громадських місцях. Це вважається сексуальним насильством і загрожує штрафом у 10 млн вон або до 5 років позбавлення волі.

 

2. США

Тут заборонено фотографувати приватну власність без згоди господаря. Коли поїдеш у США, звертай увагу на заборонені знаки.

 

3. ОАЕ

Фотозйомка в заборонених місцях в ОАЕ може призвести до позбавлення волі від 1 до 3 місяців і штрафу у розмірі 1361 $. Велику кількість місць не можна фотографувати через забобони, а також не можна знімати урядові будівлі, деякі мости і палаци шейхів.

 

4. Амстердам, Нідерланди

У цій демократичній країні можна фотографувати все, що душа забажає, крім кварталу червоних ліхтарів. У цьому районі не люблять туристів з камерами, і якщо ти все ж таки сфотографуєш представниць найдревнішої професії, у тебе не тільки заберуть камеру, але, можливо, і поб’ють.

 

5. Японія

В Японії заборонено фотографувати деякі храми і статуї. Вважається, що це може роздратувати духів.

 

http://nlotv.com/ua/news

консультації щодо подорожей 093 736 75 82

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *