Як подорожувати та економити?

 Подорожувати мріє майже кожен, але, далеко не кожен може собі це дозволити, скоріше, думає, що не може! Ми вирішили розвіяти цей стереотип і розповісти про декілька лайфхаків, які суттєво допоможуть заощадити, якщо ти все ж вирішиш відправитися в дорогу!

Купівля авіаквитків у правильний час

Парадокс, але в залежності від дня і часу покупки авіаквитків, можна заощадити пристойну суму грошей. Так, наприклад, якщо ти дивишся квитки у понеділок увечері, вартість буде набагато вища, ніж у вівторок вдень. Це все тому, що всі авіакомпанії починають продаж квитків у понеділок, а до другої половини вівторка конкурентна боротьба посилюється, завдяки чому вартість і знижується. До речі, багато мандрівників радять купувати квитки за 6 тижнів, це так само вплине на суму.

 

Очищуй історію браузера

Сучасні браузери запам’ятовують не тільки історію відвідувань, а й здатні відстежувати відкриті витрати по банківських картах. Тому, щоб «робот» не пропонував тобі найдорожчі квитки, варто почистити історію браузера або використовувати для їх пошуку режим «інкогніто».

Накопичуй безкоштовні години в готелях

Деякі сайти бронювання житла мають систему бонуси. Це говорить про те, що ти можеш накопичити бонусів на безкоштовну добу в готелі!

Використовуй Tax free

Кожен раз, коли зробиш покупку під час подорожі, заповнюй анкету для повернення ПДВ – це дозволить тобі отримати назад до 22% від вартості покупки. Повернути суму податку можна в аеропорту вильоту.

 

093 736 7582

http://nlotv.com/ua/news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *