Страховий поліс

       Серед переліку необхідних документів для отримання візи чи перетину кордону є наявність у подорожуючого страхового полісу. Це є обов’язковою умовою для всіх заявників, окрім осіб, які мають Карту поляка.

Основні вимоги до страхового полісу

Отже, перш за все страховий поліс повинен бути заповнений правильно, адже у випадку помилкового введення ваших даних (прізвища, номеру закордонного паспорта, і т. п.) його можна вважати недійсним. Наступною важливою умовою є сума покриття на людину, а саме – 30000 €. У випадку франшизи, сума не повинна бути більшою ніж 150 €. Якщо ви подаєте документи в Луцьку, Рівному чи Тернополі, то – 100 €. Цей поліс включає надання термінової медичної допомоги, невідкладної госпіталізації та депортації.

Страхувальником може бути лише особа, що досягла 18 років, тому у ситуації з молодшим заявником, його страхувальником може бути хтось з батьків або ж опікун.

Обираємо термін дії страхового полісу

При одноразовому виїзді закордон медичний поліс повинен покривати усі дні, коли ви перебуватимете за межами України, а період страхування завжди має бути більший на 15 днів від дати дії візи. Проте, якщо ви плануєте багаторазовий перетин кордону, то ваш поліс покриватиме лише перший період поїздки. В ситуації, коли ви подаєте документи до ППВА у Харківському або ж Луцькому консульських округах особливою умовою страхового полісу є зазначення такої інформації: «Страховий захист надається згідно з «Рішенням Ради ЄС 2004/17/EG відносно медичного страхування подорожуючих за кордон».

 Договір страхування ви можете оформити за адресою:

м.Червоноград, вул.Стуса, 53(2 поверх)

вул.Сокальська, 1 (6 поверх)

0939623624 , 0679420798, 0937367582(viber)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *