Німеччина відкриває ринок праці для кваліфікованих робітників з країн-нечленів ЄС

1 березня 2020 року набувають чинності нові правила імміграції кваліфікованих робітників. Новий закон розширює кваліфікованим працівникам з країн-нечленів ЄС можливості приїзду до Німеччини з метою працевлаштування .1 березня 2020 року набувають чинності нові правила імміграції кваліфікованих робітників. Новий закон розширює кваліфікованим працівникам з країн-нечленів ЄС можливості приїзду до Німеччини з метою працевлаштування.

Перш ніж подати заяву на отримання візи, зацікавлені особи потребують офіційного визнання своєї професійної кваліфікації. Цим займаються лише офіційні органи. Зацікавлені фахівці повинні завчасно розпочати ці процедури. Це можливо ще до набуття чинності новими правилами у березні 2020 року.

Отримавши офіційне повідомлення про визнання, кваліфіковані робітники можуть подати заяву на отримання візи до Німеччини та прийняти пропозицію робочого місця, на яке вони мають кваліфікацію.

Якщо німецькі органи визнали професійну кваліфікацію лише частково, то зацікавлені особи можуть отримати візу для підвищення освітнього рівня та отримання належної кваліфікації в Німеччині. За певних умов вони можуть виконувати певну трудову діяльність вже у період підвищення свого освітнього рівня.

Особи, що володіють достатнім рівнем німецької мови та фінансовими засобами для свого життєзабезпечення, можуть подати заяву на візу з метою пошуку робочого місця. Ця віза діє протягом півроку. Випускники шкіл віком до 25 років можуть приїхати до Німеччини на період до шести місяців, щоб подати заявку на навчальне місце, якщо їхні шкільні атестати дають право на отримання вищої освіти, якщо вони мають хороші знання з німецької мови (рівень В2) і фінансові кошти для свого життєзабезпечення.

Дещо інші правила застосовуватимуться до фахівців віком понад 45 років. Якщо вони приїжджають до Німеччини з метою трудової зайнятості, вони повинні подати трудовий договір з певною мінімальною зарплатою або доказ належного забезпечення по старості.

Джерело:  https://kiew.diplo.de/ua-uk

Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Віза ЗАМОВИТИ

Апостиль  ЗАМОВИТИ

Переклади   ЗАМОВИТИ

Психолог ЗАМОВИТИ

Страхування  ЗАМОВИТИ

Робота ( Європа, Польща) Натисніть ТУТ

Поїздка в Європу ЗАМОВИТИ

Забронювати готель або квиток на літак  тут

Сканувати , копіювати або ламінувати документ.   Натисніть ТУТ

Перелік наших послуг Ознайомитись

Як з нами зв”язатись тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *