Новини одним рядком

Будемо дуже вдячні, якщо перед читанням Ви залишите відгук про нас тут

  • Кордони ( виїзд з Польщі в Україну) Камери – за Цим посиланням
  • Інформація для подорожуючих
  • Контакти митних постів з Польщею
  • Інформація, щодо в’їзду в Україну з Польщі в період пандемії SARS-CoV-2 ( в даний час (відповідно до постанови Ради Міністрів України No 641 від 22 липня 2020 р. зі змінами та доповненнями), люди, які в’їжджають в Україну з країни з підвищеним ризиком зараження COVID-19 (країна з “Червоного” списку) та осіб, які перебували на території такої країни протягом 14 днів з моменту перетину українського кордону, підлягають 14-денному карантину. В даний час ПОЛЬЩА знаходиться у “ЧЕРВОНОМУ” списку (поточний список країн із підвищеним ризиком зараження COVID-19 можна знайти за таким посиланням: https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov після натискання на банер із написом “Актуальні дані по по по COVID-19 “).
  • Що потрібно зробити, щоб потрапити в Україну з Польщі під час пандемії COVID-19?
  • Мати поточне страхування подорожей, яке покриває вартість лікування COVID-19, яке відповідає вимогам, описаним нижче; при в’їзді з Польщі на вас діятиме 14-денний карантин (якщо ви в’їжджаєте з іншої країни, перевірте, чи немає її у «червоному» списку);
  • Ви можете уникнути карантину, якщо: у вас є негативний результат тесту на ПЛР на COVID-19 протягом 48 годин до перетину кордону або після в’їзду на територію України (більше інформації нижче);
  • Ви належите до категорії, звільненої від карантину (див. Список нижче). Наступні категорії осіб виключаються із карантинного зобов’язання:
  • вік до 12 років;
  • особи, які перетинають кордон для навчання в університетах України;
  • особи, які транзитом проїжджають Україну транзитом, але термін транзиту не може перевищувати 48 годин;
  • інструктори збройних сил країн НАТО та держав-членів програми “Партнерство заради миру”, які беруть участь у навчанні Збройних Сил України;
  • працівники дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, представники офіційних міжнародних представництв, організацій, акредитованих в Україні, та члени їх сімей; водії та члени екіпажу вантажівок, повітряних та морських екіпажів, річкових кораблів, члени поїзних та локомотивних бригад та машиністи, що мають регулярні сполучення; культурні активісти на запрошення закладів культури з одним супроводжуючим на кожну таку особу; особи, які транспортують гемопоетичні стовбурові клітини для трансплантації.
  • ПЛР-тест є підставою для припинення карантину протягом 14 днів є також отримання негативного тесту на COVID-19 (метод полімеразної ланцюгової реакції – так званий ПЛР-тест), проведеного після в’їзду на територію України або протягом 48 годин після перетину українського кордону. Ми хочемо звернути вашу увагу на те, що Міністерство охорони здоров’я України приймає результати лише від акредитованих лабораторій.
  • Огляд цього списку можна знайти на веб-сайті Центру громадського здоров’я https://phc.org.ua/news/algoritm-pripinennya-samoizolyacii-dlya-osib-scho-peretnuli-derzhavniy-kordon. Страхування При в’їзді в Україну іноземці та особи без громадянства повинні мати страховий поліс, що покриває витрати на лікування та спостереження за COVID-19 у медичному закладі (карантин). Вимога не поширюється на іноземців та осіб без громадянства, які постійно проживають на території України або мають статус біженця, або визнані особами, які потребують додаткового захисту, працівників дипломатичних представництв та консульських установ, акредитованих в Україні, а також представників офіційних представництв міжнародних організацій та членів їх сімей, професійних військових збройні сили країн НАТО та держав-членів програми “Партнерство заради миру”, які беруть участь у навчанні Збройних Сил України. Українська сторона відзначає страхування, видане страховими компаніями, зареєстрованими в Україні, страховими компаніями з представництвами в Україні або компаніями, які підписали угоду про допомогу з українським партнером. Страхівка повинна покривати весь період перебування в Україні.
  • Візові центри Польщі працюють у нормальному режимі.
  • ( Подача документів поштою, допомога тут)

Оплата сервісного збору на території Польщі? – натисніть тут.

Подача заяви на повернення сервісного збору можлива протягом 3-х років. Процедура повернення коштів сервісного збору – натисніть тут.

Чи потрібно призначати час для того щоб забрати паспорт?

Так, для отримання паспорту у ППВА потрібна обов’язкова реєстрація до ППВА. Процедура реєстрації до ППВА на отримання паспорту у ППВА – натисніть тут.

Чи можна подавати документи на візу, якщо є діюча Карта Побиту?

Ні. Можна подати документи тільки після закінчення терміну дії Карти Побиту.

Страхування  PZU ЗАМОВИТИ

Страхування  COVID ЗАМОВИТИ

Страхування авто ЗАМОВИТИ

Зелена Карта для виїзду за кордон ЗАМОВИТИ

Страхування  життя ЗАМОВИТИ

Переклади та легалізація ЗАМОВИТИ

Апостилювання ЗАМОВИТИ

Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Забронювати Палаючий Тур  тут

Забронювати готель або квиток на літак  тут

Сканувати , копіювати або ламінувати документ.   Натисніть ТУТ

Навчання в Англії Натисніть ТУТ

Весь перелік наших послуг Ознайомитись

Як з нами зв”язатись тут

приєднуйтесь до нас в

viber

telegram

whatsapp

fb

@pzu1chervonograd

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *