Актуально…

Запитання: Якщо oświadczenie o udzielenie pracy від 05.04.21, чи можна перетнути кордон 02.04.21?
Відповідь: (З практики) При наявності актуального безвізу / візи, в’їзд раніше терміну зазначеного в дозволі на роботу, можливий. Але остаточне рішення буде приймати представник страж граничних безпосередньо при спробі в’їзду.

“Możliwość wjazdu cudzoziemców z prawem do pracy na terytorium RP dotyczy również osób, które przekraczają granicę państwową wcześniej – przed momentem rozpoczęcia pracy określonym w dokumencie na wykonywanie pracy, w zw. Z koniecznością realizacji obowiązku odbycia kwarantanny.”

Запитання: Я оплатив за страхівку та отримав чек, виписаний ручкою. Чи можна такий чек подавати у ППВА як доказ оплати за страхівку на візу

Відповідь: Прийом оплати за страхові послуги через касу має бути здійсненим з використанням реєструючої каси, тобто чеки, виписані вручну, не приймаються. Сума здійсненої оплати повинна збігатися із сумою, що вказана у страховому полісі.

Запитання:Чи можу я оплатити сервісний збір на території Польщі?

Відповідь: Так, здійснивши онлайн оплату сервісного збору на офіційному веб-сайті КредоБанку або на офіційному веб-сайті / через мобільний додаток ПриватБанку у додатку «Приват24». Детальна інформація про правила здійснення оплати онлайн – натисніть тут.

Запитання:В який термін потрібно подати заяву на повернення сервісного збору?

Відповідь:Протягом трьох років від дати оплати сервісного збору. Якщо від дати оплати сервісного збору вже пройшло три і більше років, кошти не повертаються. Процедура повернення коштів сервісного збору – натисніть тут.

Запитання:Чи можу я подавати документи на візу, якщо маю діючу Карту Побиту?

Відповідь:Ні. Клієнт може подати документи тільки після закінчення терміну дії Карти Побиту.

Електронні анкети на візу, страхування, консультації :и 3-82-81

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *