Режим в’їзду. Іспанія

#Забронено до 31 липня, за винятком:

– з 7 червня в’їхати до #Іспанії можуть вакциновані громадяни будь-якої країни світу (окрім Бразилії) та їхні невакциновані діти до 12 років. Пасажири повинні мати сертифікат про повне щеплення від COVID-19 вакцинами AstraZeneca (Vaxzevria), Janssen, Moderna, Pfizer-BioNTech,

– #іноземців, які мають дозвіл на проживання в одній з країн-членів ЄС, Шенгенської простору, Андоррі, Монако, Ватикані або Сан-Марино, та які прямують до відповідної країни постійного проживання, що має бути документально підтверджено;
власників довготермінових віз, виданих однією з країн-членів ЄС або Шенгенського простору, які прямують до країни, яка видала відповідну візу;
медичних співробітників, у тому числі дослідників, або осіб, які доглядають за людьми похилого віку, для виконання своїх обов’язків;
– персоналу, який зайнятий у перевезенні вантажів, членів екіпажів морських та повітряних суден;
дипломатичного та консульського персоналу, співробітників міжнародних організацій, військових або гуманітарних місій, з метою виконання посадових обов’язків;
студентів, які навчаються в Іспанії або іншій країні ЄС або Шенгенської Угоди, та мають відповідний дозвіл на навчання або візу та медичну страховку, та які виключно прямують до країни, де має відбуватися навчання, і якщо в’їзд відбувається під час академічного курсу або не раніше ніж за 15 днів до його початку;
висококваліфікованих працівників, які прибувають з метою виконання необхідної роботи, яка не може бути відкладена або здійснена дистанційно, а також учасників міжнародних змагань високого рівня, які відбуваються в Іспанії, що має підтверджуватися документально;
– осіб, які документально підтвердять наявність невідкладних сімейних обставин;
– осіб, які документально підтвердять необхідність в’їзду через форс-мажорні обставини, внаслідок вимушеної потреби або з гуманітарних причин;
– осіб, які постійно проживають в Австралії, Ізраїлі, Новій Зеландії, Руанді, Сінгапурі, Республіці Корея, Таїланді, КНР, спеціальних адміністративних районах Макао та Гонконг за умови, що такі особи подорожують до Іспанії безпосередньо із країни постійного проживання.

Усі пасажири, які прибувають до Іспанії у дозволених випадках повітряним або морським транспортом, у тому числі з метою транзиту до інших країн, мають завчасно заповнити формуляр санітарного контролю (на порталі МОЗ Іспанії #https://www.spth.gob.es/ або завантажити мобільний додаток Spain Travel Health – SpTH – на телефон) та отримати QR код для надання на вимогу представників компанії перевізника перед посадкою, а також служб санітарного контролю в пункті пропуску в порту або аеропорту по прибуттю до Іспанії.

Усі пасажири, які мають на меті в’їхати до Іспанії, підлягають проходженню санітарного контролю у першому пункті в’їзду, який передбачає щонайменше перевірку документів, візуальне обстеження та замір температури безконтактним способом.

#Невакциновані пасажири віком від 12 років і старше, яким дозволено в’їзд та які прибувають до Іспанії через повітряні, морські та суходільні пункти пропуску з країн, віднесених до зони ризику, мають надати один із таких документів:

#– діагностичну довідку (результати аналізу на активну інфекцію COVID-19);
– довідку про одужання (медичний документ, який підтверджує, що особа одужала від COVID-19).

Довідки мають бути складені іспанською, англійською, французькою або німецькою мовами. У разі неможливості отримання такого документа однією із вказаних мов, він має супроводжуватися офіційним перекладом на іспанську.

Реквізити одного з цих документів мають бути зазначені при заповненні згаданого вище формуляру санітарного контролю перед поїздкою до Іспанії тими особами, які не мають цифрового СOVID сертифікату ЄС. При успішній валідації внесених реквізитів буде згенеровано QR код з поміткою «ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ».

УВАГА! Наявність одного із вказаних документів не означає автоматичного надання дозволу на в’їзд до Іспанії з туристичною чи іншою метою. Натомість вони є обов’язковою умовою для проходження санітарного контролю тими пасажирами, яким дозволений в’їзд до Іспанії відповідно до встановлених МВС критеріїв, та які прибувають з країн зі значним поширенням коронавірусу.

Перелік країн або зон ризику, а також критерії включення до нього переглядаються кожні сім днів та публікуються на вебсайті МОЗ Іспанії – https://www.mscbs.gob.es/, а також на порталі Spain Travel Health – https://www.spth.gob.es/.

Довідка про вакцинацію
Визнаватимуться чинними довідки про вакцинацію, видані компетентним органом країни походження після спливу 14 днів з дати отримання останньої дози повного курсу вакцинації. Прийнятними вважатимуться вакцини, які затверджені Європейським агентством з лікарських засобів або схвалені для екстреного застосування ВООЗ.

Довідка повинна містити таку мінімально необхідну інформацію:
– Ім’я та прізвище вакцинованої особи;
– Дати вакцинації, включаючи дату останнього щеплення;
– Тип використаної вакцини;
– Кількість введених доз та кількість доз повного курсу вакцинації;
– Країна видачі;
– Реквізити установи, що видала довідку.

Діагностична довідка
Визнаватимуться чинними довідки про негативний результат діагностичного дослідження на активну інфекцію COVID-19, проведеного не більш як за 48 годин до прибуття до Іспанії.
Прийнятними вважатимуться такі діагностичні дослідження на інфекцію SARS-CoV-2:
– тести, проведені методами ампліфікації нуклеїнових кислот (NAAT) для виявлення присутності РНК SARS-CoV-2;
– тести на антигени, включені до загального переліку швидких тестів на антигени до COVID-19, оприлюдненого Європейською Комісією відповідно до Рекомендації Ради ЄС 2021/C 24/01.

Довідка повинна містити таку мінімально необхідну інформацію:
– Ім’я та прізвище особи;
– Дата забору діагностичної проби;
– Тип проведеного дослідження;
– Країна видачі.

Довідка про одужання
Визнаватимуться чинними довідки про одужання, видані компетентним органом або медичною установою щонайменше через 11 днів після проведення першого дослідження методами ампліфікації нуклеїнових кислот (NAAT), що показав позитивний результат. Термін чинності довідки спливатиме через 180 днів з дати забору діагностичної проби.

Довідка повинна містити таку мінімально необхідну інформацію:
– Ім’я та прізвище особи;
– Дата забору діагностичної проби під час першого тесту на SARS-CoV-2, що показав позитивні результати;
– Тип проведеного дослідження NAAT;
– Країна видачі.

Цифровий COVID сертифікат ЄС
Застосовуватиметься після набрання чинності відповідним нормативним документом.

#0937367582

 #Віза ЗАМОВИТИ

#Апостиль  ЗАМОВИТИ

#Переклади   ЗАМОВИТИ

#ПсихологЗАМОВИТИ

#Страхування  ЗАМОВИТИ

#Робота ( Європа, Польща) Натисніть ТУТ

#Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

#Поїздка в Європу ЗАМОВИТИ

#Забронювати готель або квиток на літак  тут

#Сканувати , копіювати або ламінувати документ.   Натисніть ТУТ

#Навчання в Англії Натисніть ТУТ

#Весь перелік наших послуг Ознайомитись

#Як з нами зв”язатись тут

GoTravel

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *