В Україні почали тестувати COVID-сертифікати для власників Android: хто і як може перевірити документ

COVID-сертифікати доступні для тестування в “Дії” для тих, хто пройшов повний курс вакцинації.

СOVID-сертифікати можуть протестувати власники смартфонів на операційній системі Android у застосунку “Дія”. Бетатест на iOS стартував ще на початку липня.

Про це повідомляє пресслужба “Дії”

У “Дії” додали, що робота над COVID-сертифікатами не зупиняється. Розробкою та технічною реалізацією спільно займаються команди Мінцифри, МОЗ, МВС, МЗС, ДПСУ та НСЗУ.

Своєю чергою, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров додав, що від 17 серпня Мінцифри поступово надсилатиме листи з посиланням на інструкцію та застосунок на електронні пошти тим, хто зареєструвався на тест для Android. Голова Мінцифри нагадав, що минулого тижня розпочався останній технічний етап — під’єднання України до продуктової інфраструктури COVID-сертифікатів ЄС.

“Це паралельний крок із політичним рішенням — прийняттям Єврокомісією так званого equivalency decision, тобто визнання українських COVID-сертифікатів такими, що можуть бути використані під час подорожей”, – йдеться в його повідомленні.

Наголосимо, що протестувати COVID-сертифікати в “Дії” можуть громадяни, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу на території України.

ТСН.ua розпитав про COVID-сертифікати у проєктної менеджерки у Міністерстві цифрової трансформації Катерини Чорногоренко і у Міністерстві охорони здоров’я України. Що це за сертифікат і чи пустять з ним до Європи — читайте у матеріалі

Джерело: ТСН Україна

Сайт :  www.pavloco.net

Viber: Приєднуйся у Viber до Pavlo&Co https://invite.viber.com/?g2=AQAmaZ473bafYkgs9urJZJJssEnQ4Ad%2B%2BO23%2FqBiZdnxptPJflA4Y1xN5zSScWNv

 Віза ЗАМОВИТИ

Апостиль  ЗАМОВИТИ

Переклади   ЗАМОВИТИ

ПсихологЗАМОВИТИ

Страхування  ЗАМОВИТИ

Робота ( Європа, Польща) Натисніть ТУТ

Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Поїздка в Європу ЗАМОВИТИ

Забронювати готель або квиток на літак  тут

Сканувати , копіювати або ламінувати документ.   Натисніть ТУТ

Навчання в Англії Натисніть ТУТ

Весь перелік наших послуг Ознайомитись

Як з нами зв”язатись тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *