Повертаємо кошти, якщо відмовлено у видачі візи

#pzu_Україна @ pzu_Україна

Страхова компанія PZU гарантує, що маючи її страховий поліс, подорожуючому до Польщі не відмовлять у візі через неправильно оформлену страхівку. А з жовтня 2013 року компанія започаткувала додатковий безкоштовний сервіс. Відтепер PZU страхує від відмови у видачі візи

Сума – 1600 грн


Сьогодні багато людей у разі необхідності отримання візи для подорожі у Польщу звертається до візових центрів. До цього спонукає сучасний підхід в процедурі та мінімум клопоту та черг. Разом з цим там можна швидко та коректно оформити обов’язковий поліс страхування виїжджаючих за кордон. Це потрібно не тільки для отримання шенгенської візи, але і для того, щоб у разі необхідності отримати якісну медичну допомогу в Європі і не платити за неї зі своєї кишені.

«Таким чином ви можете перекласти всі організаційні та фінансові проблеми на плечі страхової компанії»,   «Тоді саме страхова компанія організує медичну допомогу у разі неприємностей зі здоров’ям не тільки в екстрених ситуаціях, але й тоді, якщо, наприклад, застрахований сильно застудився або у нього #заболів зуб».

Страхова компанія PZU є польською компанією, що 20 років працює в Україні, та має акредитацію в польських консульствах. Завдяки цьому PZU пропонує виїжджаючим в Республіку Польща спеціальні умови страхування у програмі «Стандарт Польща».

Цей поліс покриває медичні витрати на лікування в закордонних клініках (у тому числі і стоматологію з лімітом) на суму до €30 000, а також витрати на транспортування потерпілого в Україну. Умови страхування відповідають вимогам «Рішення Ради ЄС 2004/17 відносно медичного страхування подорожуючих за кордон» (є обов`язковим з червня 2012р.), та враховують період страхування на термін візиту +15 днів.

PZU може запропонувати і інші програми з більш широким покриттям. Наприклад, поліс може покривати витрати на візит близького родича для відвідування застрахованої особи, що перебуває на стаціонарному лікуванні, чи поїздку іншого співробітника для заміщення застрахованої особи у відрядженні. PZU компенсує кошти на відновлення документів у разі їх втрати або крадіжки, втрати або затримки багажу (більше ніж 4 години), та відміни або затримки авіарейсу (більше ніж на 4 години). «Відтепер ми будемо страхувати клієнта та компенсувати його витрати на консульський та сервісний збір у разі відмови у візі,

Щоб отримати допомогу, перебуваючи за кордоном, достатньо відправити смс-повідомлення або e-mail, в якому потрібно вказати свої основні дані, а також коротку інформацію про проблему, і оператор call-center протягом 10 хвилин сам зв’яжеться з вами і організує допомогу у відповідності з вашою програмою страхування. У разі, коли необхідно отримати компенсацію за візою, звертатися по виплату необхідно безпосередньо до PZU. Завітайте до офісу страхової компанії протягом місяця та зробіть відповідну заяву на виплату.

Страхування  ЗАМОВИТИ 0679420798

Апостиль  ЗАМОВИТИ

Переклади   ЗАМОВИТИ

Психолог ЗАМОВИТИ

Консультація  ЗАМОВИТИ

Робота ( Європа, Польща) Натисніть ТУТ

Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Поїздка в Європу ЗАМОВИТИ

Забронювати готель або квиток на літак  тут

Сканувати , копіювати або ламінувати документ.   Натисніть ТУТ

Навчання в Англії Натисніть ТУТ

Весь перелік наших послуг Ознайомитись

Як з нами зв”язатись тут

GoTravel

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *