Екскурсія “В полоні Парижа “

0634732603


25.11 Різдв’яні ярмарки  Страсбург і Париж
22.12   Католицьке Різдво в Парижі 
29.12  Зустріч Нового Року в  Парижі
30.12  Зустріч Нового Року в Страсбурзі 

Чарівність Франції, краса Швейцарії  та гостинність Угорщини в одному турі!
День 1. 

Львів – Мукачево – Будапешт – Дьйор

Для поїздки в тур необхідно обрати один з варіантів:Негативний результат ПЛР тесту.Під час туру здається повторний тест на території ЄС (дод.оплата).Сертифікат про повний курс вакцинації.Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)Відправлення в тур. З.д вокзал Львів, площа Двірцева 1.Переїзд по Україні, перетин кордонів.При бажанні групи і наявності часу:

Прогулянка на кораблику “Чарівність Дунаю”

 (Дорослий: 26€ / Діти: 21€)Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов’язують дві частини міста – Буду і Пешт… У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац… Повз нас “пропливають” водолікарні, готелі та музеї найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта. З шампанським… по  Дунаю.

Шарм нічного Будапешту

 (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті – набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!Нічний переїзд.

День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Дьйор
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Дьйор
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Дьйор

День 2. 

Страсбург – Кольмар

І ось Вона… довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць…

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

 (Дорослий: 26€ / Діти: 16€)Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами “малої Франції” з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.

Середньовічний Кольмар

 (Дорослий: 38€ / Діти: 31€)Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал “Маленька Венеція”.Переїзд на нічліг.Ночівля.

День 3. 

Париж – река Сена – Фрагонар – Лувр

Сніданок.Переїзд в Париж.Екскурсія 

Магія Парижа!

 (входить у вартість туру)Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам’ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо… Готель де Віль – Лувр – Сади Тюльрі – Вандомская площа – Оперний театр. Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.При бажанні групи:

Латинський Квартал – Серце Парижа

 (Дорослий: 21€ / Діти: 16€)У самому серці Парижа знаходиться острів Сіте – це місце, яке є тільки для піших екскурсій. Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі! Екскурсія дозволить нам зануритися в неповторну паризьку атмосферу, адже кожен квадратний метр просякнутий істинним національним духом, темпераментом і неповторним шармом. Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі? Кажуть, що це архітектурна споруда вважається справжнім серцем Парижа, джерелом його нескінченної енергії. Чим же так вабить цей район студентів і інтелектуалів? Насправді тут просто величезна кількість пам’яток, які варто побачити своїми очима. Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу. Час для кави та круасанів… (оплата по меню).

Лувр – енциклопедія століть

 (Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.

Таємниці річки Сена

 (дод. оплата)Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вечірня програма “Вогні нічного Парижа”

 (Дорослий: 26€ / Діти: 21€)Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні… Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.

Легендарний Монмартр

 (Дорослий: 21€ / Діти: 16€)Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії “кус-куса”, морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).

Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).Ночівля.

День 4. 

Париж – Нормандія – Діснейленд

Сніданок.Екскурсії на вибір:

Сентиментальна Нормандія

 (Дорослий: 68€ / Діти: 55€)Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов’язаних з історією Жанни Д’Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з’єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.

Або

Чарівний Діснейленд

 (Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату.

Версаль. Банти і діаманти

 (Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.

Все про Париж

 (Дорослий: 26€ / Діти: 21€)Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами… і це прекрасно!!!

Вежа Монпарнас

 (дод. оплата)Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту… Ось вона, красуня, як на долоні.Переїзд на нічліг. Ночівля.

День 5. 

Цюрих – Рейнський водоспад

Сніданок.Переїзд в Швейцарію.Для бажаючих на вибір:

Чудо природи – Рейнський водоспад

 (Трансфер: 26€ + вх. квиток)Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води … яскраве сонце … дивовижна веселка …Екскурсія 

Неповторний Цюріх

 (входить у вартість туру)Швейцарія-це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із заснеженними вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шале і ошатні альпійські будиночки. Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії – неповторний Цюріх. Тут життя б’є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюріх пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі – Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюріх.

Люцерн – серце Швейцарії

 (Дорослий: 38€ / Діти: 30€)Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда – Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися “істинної” Швейцарією … Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто …Нічний переїзд.

День 6. 

Будапешт – Егер – Мукачево – Львів

У вільний час рекомендуємо (на вибір):

Купальні графа Сечені 

(дод. оплата)Запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені – заряд бадьорості і енергії на цілий день!

Будапешт – перлина Дунаю

 (Дорослий: 18€ / Діти: 16€)О, це місто … Незабутнє … Неповторне … Чарівне … Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом … Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам’яні леви …

«Таємнича Буда» 

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)- це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешту… Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями… Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам’ятник Святій Трійці і… сам Королівський Палац!

Гуляш в Долині Красунь

 (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – “Бича Кров”, а найприємніше – “Егерська Дівчина”.

Повернення в Україну. Перетин кордону.Можливість завершити тур в місті Мукачево.Пізнє прибуття до Львова. Залежить від проходження кордону.До нових зустрічей!

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.
https://www.accordtour.com/tours/161611/spetspropozytsiya/

АКТУАЛЬНІ ВАКАНСІЇ В ПОЛЬЩІ

(ОНОВЛЕНО 05.11.2021)

Паломницькі тури– ПРИДБАТИ

ФОРМИ ЗДОРОВЯ, ДЕКЛАРАЦІЇ ДЛЯ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН, ІНФОРМАЦІЙНІ ФОРМИ – ЗАПОВНИТИ

НЕ ВАРТО КУПУВАТИ СТРАХІКУ В БАНКУ . ЧОМУ?

РОБОТА В НІМЕЧЧИНІ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ

ОАЗИС “СІВА “- ЄГИПЕТ

КОРОТКО ПРО АЛБАНІЮ

Ми в telegram @pavloco

ПЕРЕКЛАДИ

ПРО НАС

0679420798

ПРО НАС

 Віза ЗАМОВИТИ

Апостиль  ЗАМОВИТИ

Переклади   ЗАМОВИТИ

Психолог ЗАМОВИТИ

Страхування  ЗАМОВИТИ

Робота ( Європа, Польща) Натисніть ТУТ

Курси англійської ( німецької, польської) ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Поїздка в Європу ЗАМОВИТИ

Забронювати готель або квиток на літак  тут

Навчання в Англії Натисніть ТУТ

Весь перелік наших послуг Ознайомитись

Як з нами зв”язатись тут

Telegram t.me/pavloco

Whats app
https://chat.whatsapp.com/D4NdBfZMiGb8SAw1IZGHPB

Facebook

https://www.facebook.com/pavloco/

Сайт :  www.pavloco.net

Viber: Приєднуйся у Viber до Pavlo&Co https://invite.viber.com/?g2=AQAmaZ473bafYkgs9urJZJJssEnQ4Ad%2B%2BO23%2FqBiZdnxptPJflA4Y1xN5zSScWNv

Наші контакти

#Апостиль_Італія_пенсія   ЗАМОВИТИ

#Апостиль_Італія_проживання   ЗАМОВИТИ

#Переклади #Нотаріальне_завірення #переклади_термінові #виправити_помилку_в_перекладі #переклад_диплома #переклад_довідки_про_щеплення#  ЗАМОВИТИ

#Страхування  #каско #туристичне_страхування #pzu ЗАМОВИТИ

#Робота ( Європа, Польща)#робота_ліцензія #робота_польща #робота_воєвудське  Натисніть ТУТ

#Курси англійської ( німецької, польської)######## ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

#Поїздка в Європу ########ЗАМОВИТИ

#Забронювати готель або квиток на літак ################ тут

#Сканувати , копіювати або ламінувати документ. ##############  Натисніть ТУТ

#Навчання в Англії Натисніть ТУТ

 #Віза ##########ЗАМОВИТИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *