Sri Lanka! HOT!!!

Шрі-Ланка
Шрі-Ланка: ТОП-10 готелів на AI «все включено»⭐️ The Long Beach Resort 4* (Коггала)
Розкішний курортний готель розташований на південному узбережжі острова в курортному містечку Коггала, неподалік форту Галле, і є одним з найпопулярніших готелів курорту. Територія готелю потопає у тропічній зелені пальм поряд із золотистим пляжем.
⭐️ Club Bentota Hotel 4* (Бентота)
Готель Club Bentota розташований на півострові, що омивається з одного боку Індійським океаном, з іншого – річкою Бентота, що відкриває широкі можливості для занять водними видами спорту. Туристи потрапляють у готель, переправляючись через річку на поромі чи катері.
⭐️ Citrus Hikkaduwa 4* (Хиккадува)
Невеликий затишний готель розташований на курорті Хіккадува на березі океану неподалік мальовничої лагуни, де мешкають великі морські черепахи, які кілька разів на день припливають до берега. Комфортабельні номери, гарний сервіс, затишна атмосфера, наявність поруч чудового коралового рифу створюють всі необхідні умови для повноцінного відпочинку.
⭐️ Citrus Waskaduwa 5* (Васкадува)
Курортний готель з розкішною зеленою територією розташований на березі океану в курортній зоні Калутара. Пропонує своїм гостям високий рівень сервісу та комфортне розміщення. У готелі розвинена інфраструктура відпочинку для дітей та дорослих.
⭐️ The Blue Water 5* (Ваддува)
Популярний спа-готель спроектований всесвітньо відомим архітектором Джеффрі Бава, розташований на березі океану в містечку Ваддува.Територія готелю потопає в красивій тропічній зелені серед диких кокосових гаїв.
⭐️ Riu Ahungalla 5* (Ахунгалла)
RIU Hotels & Resorts розташований у південно-західній частині острова у надзвичайно красивому місці біля прекрасного пляжу в курортній зоні Ахунгалла. Цей курортний комплекс з цілодобовим обслуговуванням є ідеальним місцем для відпочинку у Шрі-Ланці з сім’єю та друзями.
⭐️ Amari Galle 5* (Галле)
Amari Galle розташований на самоті перед величезним тропічним лісом на південно-західному узбережжі. Це ідеальне місце для того, щоб кожен вечір милуватися неймовірними заходами сонця Шрі-Ланки з власного балкона.
⭐️ Heritance Ahungalla 5* (Ахунгалла)
Гарний готель спроектований знаменитим архітектором Джеффрі Бава. Знаходиться на першій береговій лінії, у містечку Ахунгалла. Підходить для спокійного та романтичного відпочинку.
⭐️ Cinnamon Bey 5* (Берувела)
Курортний готель розташований на південному заході острова в місті Берувела серед кокосових пальм та безмежних зелених лук на березі красивої спокійної лагуни з пологим входом в океан. Готель має всю необхідну інфраструктуру для комфортного відпочинку.
⭐️ Taj Bentota Resort & Spa 5* (Бентота)
Готель з великою зеленою територією та чудовим видом на Індійський океан, розташований на узбережжі в курортному місті Бентота. Високий рівень сервісу та великий спектр послуг з організації активного відпочинку.

✈️ Вильоти з Києва на гарантованих блоках а/к Air Arabia
✈️ Виліт 26 січня на 6, 8, 9 ночей
✈️ Виліт 27 січня на 5, 7, 8 ночей

🔹 The Long Beach Resort 4* (Коггала) AI – від 18 212 UAH
🔹 Club Bentota Hotel 4* (Бентота) AI – від 19 151 UAH
🔹 Citrus Hikkaduwa 4* (Хиккадува) AI – від 20 357 UAH
🔹 The Blue Water 5* (Ваддува) AI – від 21 028 UAH
🔹 Citrus Waskaduwa 5* (Васкадува) AI – від 21 296 UAH
🔹 Riu Ahungalla 5* (Ахунгалла) AI – від 22 503 UAH
🔹 Heritance Ahungalla 5* (Ахунгалла) AI – від 22 704 UAH
🔹 Cinnamon Bey 5* (Берувела) AI – від 25 386 UAH
🔹 Taj Bentota Resort & Spa 5* (Бентота) AI – від 34 102 UAH

*Вартість вказана за 1 людину при проживанні в 2-х місному номері.У вартість включено:
авіапереліт, проживання, обране харчування, страховий поліс, груповий трансфер, обов’язкове страхування Covid Sri Lanka Insurance.
Додатково оплачується: віза до Шрі Ланки, додаткове страхування.
✈️ Розклад рейсів:
✈️ G9262 Київ-D 13:25 – Шарджа 20:25
✈️ G9506 Шарджа 21:05 – Коломбо 03:00+1
✈️ G9507 Коломбо 03:40 – Шарджа 06:45
✈️ G9261 Шарджа 09:00 – Київ 12:35
Багаж 20кг включений у вартість квитка

0634732603 – Оля