Зміни при подачі на візу

З 08.12.2022 і до подальшого повідомлення Візовий центр у Львові прийматиме візові заяви, надіслані лише через послугу двосторонньої кур’єрської доставки. У зв’язку з постійними відключеннями електроенергії – призупинено особисту подачу заяв до ППВА, детальну інструкцію щодо поштового процесу подачі документів читайте за посиланням.

Також 08.12.2022 і до подальшого повідомлення скасовується процедура жеребкування та обов’язковість попередньої реєстрації візиту. Кожна особа, яка бажає подати візову анкету через кур’єрську службу, повинна заповнити візову анкету на сайті e-Konsulat, підписати її та надіслати нам разом з усім пакетом документів у будь-який день на свій вибір. Усі заявки на візу розглядатимуться в порядку їх надходження до ППВА. Термін розгляду заявки від 5 до 30 робочих днів. Паспорти, подані до 08.12.2022, можна отримати безпосередньо в ППВА з понеділка по п’ятницю з 08:30 до 16:30, за винятком випадків відключення електроенергії.

Джерело: TLScontact

Інформація про страхування

Повідомляємо, що з 24 жовтня 2022 року для подання візової анкети необхідно додати обов’язкове медичне страхування для виїзду за кордон зі страховою сумою не менше 30 000 євро, придбане лише через систему insurs.online, що дає нам можливість перевірити дійсність полісу під час подачі заявки на візу, або придбати обов’язкове медичне страхування для виїзду за кордон безпосередньо у візовому центрі. Страхування, придбане за межами візового центру або поза системою insurs.online, може бути причиною відмови у візі.

Страхування, консультації за номером:

0679420798