Електронна “Зелена карта”

The Green Card system consists of 46 Green Card Bureaux representing more than 1500 motor insurers in 50 countries in Europe, North Africa and the Middle East:

Бюро Зеленої Карти – це організація, створена в кожній країні системи Зеленої Карти, яка гарантує, що жертва, яка постраждала від дорожньо-транспортної пригоди, спричиненої іноземним транспортним засобом (з іншої країни-учасниці), отримає компенсацію в країні аварії.

Бюро країни аварії може згодом стягнути всі виплачені компенсації з Бюро країни, з якої походить транспортний засіб.

Кожне Бюро Зеленої Картки представляє страховиків цивільної відповідальності своєї країни.

Бюро Green Card виконує дві функції:

Як «Бюро країни аварії» (або Бюро з обслуговування), воно несе відповідальність за обробку та врегулювання претензій, що виникають унаслідок аварій, спричинених транспортними засобами, що приїхали. При відшкодуванні збитків потерпілим Бюро з обслуговування застосовує правила страхування та законодавства про відповідальність країни, в якій стався нещасний випадок.
Як Гарантійне Бюро воно гарантує сертифікати автострахування, Зелені карти, які видаються страховими компаніями-членами своїм страхувальникам.
Бюро зеленої картки співпрацюють на основі внутрішнього регламенту та діють за визнанням і схваленням своїх урядів. Джерело www.cobx.org

Дізнатися ціни та застрахувати своє авто : 0679420798