10 найдивовижніших страхових полісів…

  1. Коли супермодель Хайді Клум вирішила застрахувати свої всесвітньо відомі та нескінченні ноги, вона полетіла до Лондона, щоб її «оглянули» страхувальники. Найдивніша частина? Її ноги оцінили в 1,5 мільйона фунтів стерлінгів як пару, хоча окремо одна нога коштує на 130 000 фунтів менше, ніж інша. (На менш дорогій нозі є крихітний-крихітний шрам.) Хоча це не мізерна сума, Клум може бути трохи розчарована, дізнавшись, що ноги Мерайї Кері були застраховані Gillette на величезну суму в 1 мільярд доларів.
  2. У 1984 році д-р. Пітер Брасс стверджував, що щорічно 150 людей гинули від ударів по голові від падаючих кокосів. Незабаром після цього британська туристична компанія прийняла незвичайну політику; «страхування від травм при падінні кокоса». Одного з їхніх клієнтів, який відвідував Шрі-Ланку, згодом вдарив по голові кокосовий горіх, що впав, і він успішно подав претензію.
  3. Повне розкриття інформації, цей наступний страховий поліс — чиста плітка, але він був надто добрим, щоб не поділитися ним. Ходять чутки, легенда валлійської співачки Том Джонс застрахувався від втрати сумнозвісного волосся на грудях на величезну суму 3,5 мільйона фунтів стерлінгів. Містер Джонс ще не дав коментарів. Оскільки Aegon живе в Единбурзі, ми вважали за необхідне знайти приклад дивних страхових полісів на нашій території. Ось ми знайшли не одну, а двох.
  4. У 2006 році трьох шотландських сестер запевнили у можливості незайманого народження в разі Другого пришестя Ісуса Христа. Хоча поліс у розмірі 1 мільйона фунтів стерлінгів було скасовано після численних викликів з боку католицької церкви, це було надто незвичайне правило, щоб його виключити зі списку.
  5. Міф про «Нессі», Лох-Неське чудовисько, вже давно є улюбленою казкою, в яку вірять як місцеві жителі, так і туристи. У 1971 році шотландська компанія з виробництва віскі Cutty Sark вирішила заробити і запропонувала премію в 1 мільйон фунтів стерлінгів тому, хто зуміє зловити міфічного звіра. Невдовзі компанія з виробництва віскі виступила в холодному поті від перспективи розіграти винагороду, і таким чином застрахувала конкуренцію. (Андеррайтери наполягали на тому, що якщо Нессі вдасться схопити, монстр повинен буде бути перевірений кураторами Національного історичного музею, і після цього він стане їхньою власністю.) Нессі продовжує бродити на волі.
  6. Тепер ми любимо танці так само сильно, як наступна фінансова компанія, але застрахувати наші ноги? Сам Володар танцю, Майкл Флетлі, мабуть, застрахував свої ноги на 25 мільйонів фунтів.
  7. Власники малого бізнесу, слухайте. Чи знаєте ви, що існує таке поняття, як страхування переможця лотереї? Подумайте про свій щотижневий розіграш: що станеться, якщо (або коли, якщо думати позитивно!) хтось із ваших співробітників виграє джекпот і вирішить більше ніколи не працювати? Страхування переможців лотереї розроблено для оплати таких речей, як наймання тимчасового персоналу та навчання нових працівників. На жаль, це поширюється на вас, лише якщо двоє чи більше ваших співробітників залишають роботу через виграш одночасно – можна з упевненістю сказати, що шанси проти вас.
  8. Джин Сіммонс – відомий своїм дуже довгим і надмірно висвітленим язиком. У 1970-х роках, коли фронтмен Kiss був на піку своєї кар’єри, Сіммонс застрахував свій язик на 1 мільйон доларів. Ми залишимо вам робити власні припущення щодо вимог до цієї конкретної політики. Як ви знаєте, ми є частиною Aegon N.V, міжнародної фінансової компанії, що базується в Нідерландах. І так ми їдемо до Голландії…
  9. Голландець Ілья Горт, власник Chateau de le Garde в Бордо, має страховий поліс від… свого носа. Страховий поліс на 3,8 мільйона фунтів стерлінгів захищає його дорогоцінну голову від пошкоджень, за умови, що він не бере участі в цьому; а) зимові види спорту б) боксерський поєдинок або в) дихання вогню. Поліс покриває Іллю на повну втрату нюху. Адже там, як він казав, «на (йому) носі висить шато людей».
  10. Хоча ви можете припустити, що опівнічна подорож на Марс може бути покрита вашою туристичною страховкою, найімовірніше, це не так. Однак, якщо викрадення НЛО викликає занепокоєння, у вас є більше варіантів, дякую, можливо, подумаєте. Ллойд Візс з Лондона стверджує, що має близько 20 000 страхових полісів, що покривають викрадення НЛО або інопланетянами. Щоб подати претензію, вам потрібно пройти тест на детекторі брехні та мати третього свідка, щоб отримати виплату. Що варто страхувати? Маючи низку дивних і чудових страхових полісів, страхування нашого пенсійного доходу на випадок, якщо у нас закінчаться гроші, здається справді нудним. Однак насправді набагато більш імовірно, що ви будете претендувати на це, а не на те, що вас викрали інопланетяни або накрутили Нессі на волосінь. Отже, якщо ви подумаєте про те, що деякі люди хочуть захистити, захист доходу на пенсії раптом здається цілком розумним. (Джерело: ACTUARIA POST
  11. Якщо ви не готові піти так далеко у страхвуанні- подумайте хоча б чи не закінчився ваш поліс страхування на авто . А наші найкращі агенти вам у цьому допоможуть. 0679420798