Карта Поляка. Зміни 2018

Основні зміни
Видача Карт Поляка почалася в 2008 році. Як відомо, власники цього документа можуть розраховувати на дивовижні переваги. Мігранти, зацікавлені в польському громадянстві і згідні вести активне громадське життя, можуть спокійно перебувати на території країни і користуватися правами, які раніше були характерні тільки для корінних жителів.
    Новий законопроект передбачає наступні важливі зміни:   
  •     Отримання Карти Поляка можливо тільки з рук воєводи. Таким чином, необхідно орієнтуватися на певні воєводства, в які слід вирішуватися для успішного вирішення документального питання. В іншому випадку отримання такого цінного документа виявляється неможливим.
  • Зміни чинного законодавства передбачають, що документи можна отримувати безкоштовно. Однак мігранти деяких держав раніше не платили за отримання документа, тому нововведення актуально не для всіх.
  • ВНП в Польщі можна отримати абсолютно безкоштовно. Однак перш за це доводилося заплатити 690 злотих: 640 – проведення процедури, 50 – оформлення та отримання документа.
  • Відзначаються досить високі шанси отримання польського громадянства в мінімальні терміни. Однак перед подальшим проходженням всіх процедур в Польській Республіці потрібно провести, по крайній мірі, рік. Потрібно відзначити, що перш даний термін становив цілих два роки.
  • Мігранти  можуть бути впевнені в тому, що державна влада посприяють успішному вирішенню фінансових питань, так як передбачені спеціальні програми.

0937367582, 0679420798(вайбер)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *