Жовтень у Стамбулі

ТВІЙ СТАМБУЛ: ЗНАХОДЬ НОВЕ, МІКСУЙ, НАСОЛОДЖУЙСЯ

 

Стамбул поєднує більше, ніж континенти: вікові традиції та модні тренди, затишні вулички та шалені вечірки, міський відпочинок та морські розваги. Це місто мільйона таємниць, для відкриття яких знадобиться не один вікенд, але Стамбул вартий того, щоб до нього повертатись.

Прогулянка містом

Бажаєте відчути історію? Стамбул приваблює своїми візантійськими та османськими шедеврами. Давній район Султанахмет – кращий спосіб доторкнутись до величі старовинного міста. Блакитна мечеть, мечеть Ая-Софія, палац Топкапи, Цистерна Базиліка, Великий базар – всіх цих місць можна дістатись буквально протягом однієї прогулянки. Всім, хто розраховує на ідеальні фото радимо навідатись сюди вранці: людей менше, а ще м’яке південне сонце додає світлинам особливих кольорів.

Ідеальний шопінг

Від атмосфери минулого до динамічної сучасності. 15-мільйонний Стамбул – це ще й місто розкішних торговельних центрів. Або краще сказати – центрів насолоди, адже шопінг тут – це набагато більше за перехід від одного магазина до іншого. Океанаріуми, фонтани, безліч квітів та клумб – обов’язкова частина багатоповерхових палаців з кращими світовими брендами.

  • ТЦ Форум (Forum Istanbul), розташований в районі Байрампаша, порадує більше 300 магазинами, а також безліччю розваг для будь-якого віку.
  • Джевахир (Cevahir) – один із найбільших європейських торговельних комплексів. Понад 350 крамниць дозволять знайти потрібне навіть найбільш прискіпливим.
  • Каньйон (Kanyon Mall), будівля якого справді нагадує величезний каньйон, має понад 150 магазинів, серед яких як преміальні бренди, так і максимально демократичні.
  • А ще кілька десятків інших величезних ТЦ, де завжди можна оновити свій гардероб, або знайти щось для дому.


Важлива перевага

Море поруч. Коли втомилися від міського ритму, то можна перетворити Стамбул на морський курорт. Особливо якщо відправились на відпочинок з родиною. Все просто: завітайте до одного з аквапарків.

  • Isfanbul – величезний парк розваг, де не можливо засумувати: від атракціонів просто розбігаються очі.
  • Aqua Club Dolphin – місце, яке обожнюють діти. Найнеймовірніші гірки та різноманіття басейнів допоможуть провести час із задоволенням.
  • Grand Aqua Marine знаходиться поруч із морем, а басейни тут заповнені чистою морською водою.


Рахуємо бюджет

Щоб побачити все – потрібно рухатись. В Стамбулі саме така історія: тут є три види метро, а ще й метробуси (автобуси, що мають окрему лінію руху), канатна дорога, пороми, автобуси, трамваї та долмуші (аналог наших маршруток). Заплутатись легко, тому найкраще придбати за 25 грн. ANONİM istanbulkart, а потім поповнити її на необхідну кількість поїздок.

ANONİM istanbulkart покриває більшу частину транспорту, окрім маленьких маршруток-долмушів (там потрібно платити кондуктору) та туристичного транспорту.

Кулінарні відкриття. Коли говоримо, що Стамбул поєднує Європу та Азію, то в першу чергу згадуємо Босфор. Але ж мова ще й про їжу. Стамбул відомий своїми кафе, ресторанами та культурою вуличної їжі.


Затишок і комфорт. Легендарне місто полюбляє туристів, а отже з готелями тут все добре. Середні ціни на готель 3-4 зірки – від 1000 грн. до 3500 грн. за ніч. Звичайно, що можна спробувати знайти дешевші варіанти, але потрібно буде докласти зусиль – на онлайн-сервісах акційні пропозиції закінчуються швидко. 

Придбати авіаквитки Київ – Стамбул просто: достатньо завітати на сайт SkyUp. Та навіть більше, окрім авіаквитків на рейс Київ-Стамбул, там уже найближчим часом можна буде скористатись послугою CityBreak, у якій до квитків додається готель. Це значить, що більше не потрібно турбуватись про вибір місця проживання та вагатись між різними варіантами. Можливість відправитись на CityBreak до Стамбулу SkyUp анонсує вже скоро.

Вигідні авіаквитки

Від Києва до Стамбула – лише 1,5 години. CityBreak – це подорож на два-три дні, куди включені авіаквитки Київ – Стамбул та проживання в готелі за спеціальною ціною. Все просто: на сайті SkyUp обираєш квитки на рейс Київ – Стамбул та відправляєшся до нових пригод буквально в один клік. Причому полетіти можна зараз, а платити потім – діє програма розстрочки.

  • .Джерело https://skyup.aero/uk/landing/deshev-avakvitki-kiv-kbp-stambul-ist?utm_campaign=Istanbul_08.10.2021&utm_medium=email&utm_source=e-NEWS&utm_content=1280241107
  • Програма туру:

    ТУР «ЕКСКУРСІЙНИЙ СТАМБУЛ КЛАСИЧНИЙ 3 * / 4 * / 5 *»
    Тур «Екскурсійний Стамбул Класичний 3 * / 4 * / 5 *»
    Варіанти заїздів на: 2 ночі / 3 дня, 3 ночі / 4 дні, 4 ночі / 5 днів, 5 ночей / 6 днів, 7 ночей / 8 днів

    ДЕНЬ 1 Зустріч в аеропорту та розміщення в готелі

    ДЕНЬ 2 (3,4,5,6,7) Будь-яка одна екскурсія в день на вибір:

    Слідами Султана (08: 30-14: 30 щодня, крім вівторка): Палац Топкапи, Церква Святої Ірини, Площа Іподром, Блакитна Мечеть, Собор Святої Софії, Хамам Хюррем (зовні).
    Древній Стамбул (08: 30-14: 30 щодня, крім понедельник): Палац Долмабахче, Мечеть Сулейманіє, Базиліка Еребатан, Музей Мозаїк Карі (Хора).
    Оглядова екскурсія (08: 30-14: 30 щодня, крім неділі): Парк-музей мініатюрки, Район балата, Канатна Дорога, Холм П’єр Лоті, Райони Таксим і Бейоглу, Галатская Вежа, Фунікулер Tunel, Галатский міст.
    Нічний Босфор (19: 30-00: 00 щодня): Нічна прогулянка по Босфору на кораблі, шоу-програма, вечеря, напої
    Панорама Босфору (14: 30-18: 00 щодня): тур на кораблі по Золотому Розі і Босфору, Дівоча Вежа (зовні), фортеця Румелі Хисарі (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор.
    На двох континентів (08: 30-18: 00 щодня, крім вівторка): Палац Топкапи, Церква Святої Ірини, Площа Іподром, Блакитна Мечеть, Собор Святої Софії, Хамам Хюррем (зовні), тур на кораблі по Золотому Розі і Босфору, Дівоча вежа (зовні), фортеця Румелі Хисарі (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, обід.
    Жива історія (08: 30-18: 00, щодня крім понеділка): Палац Долмабахче, Мечеть Сулейманіє, Базиліка Еребатан, Музей Мозаїк Карі (Хора), тур на кораблі по Золотому Розі і Босфору, Дівоча Вежа (зовні), фортеця Румелі Хисарі (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, обід.
    Панорамний Стамбул (8: 30-18: 00 щодня, крім неділі): Парк-музей мініатюрки, Район балата, Канатна Дорога, Холм П’єр Лоті, Райони Таксим і Бейоглу, Галатская Вежа, Фунікулер Tunel, Галатский міст, тур на кораблі по Золотому Рогу і Босфору, Дівоча Вежа (зовні), фортеця Румелі Хисарі (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, обід
    ДЕНЬ 3 (4,5,6,8): Вільний час і виїзд з готелю в аеропорт

    У вартість програми “Екскурсійний Стамбул Класичний 3 * / 4 * / 5 *” включені:

    проживання в 3 *, 4 * або 5 * готелях, харчування ВВ;
    переліт;
    страхування;
    трансфер аеропорт-готель-аеропорт;
    послуги гіда;
    екскурсії за програмою *;
    трансфери протягом програми;
    вхідні квитки.
    *Увага! Туроператор залишає за собою право внести зміни в програму, змінити послідовність і дні проведення турів.

    А тепер про ціни:

    5 ночей від 25000

    Наші контакти

    #Апостиль ( легалізація)   ЗАМОВИТИ

    #Переклади #Нотаріальне_завірення #переклади_термінові #виправити_помилку_в_перекладі #переклад_диплома #переклад_довідки_про_щеплення#  ЗАМОВИТИ

    #Страхування  #каско #туристичне_страхування #pzu ЗАМОВИТИ

    #Робота ( Європа, Польща)#робота_ліцензія #робота_польща #робота_воєвудське  Натисніть ТУТ

    #Курси англійської ( німецької, польської)######## ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

    #Поїздка в Європу ########ЗАМОВИТИ

    #Забронювати готель або квиток на літак  тут

    #Заповнити форму на літак  тут

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *