Візовий Центр Канади у місті Львів

Офіційне джерело https://visa.vfsglobal.com/uk r/uk/can

Візовий Центр Канади у місті Львів працюватиме за наступним графіком до подальшого повідомлення:

  • Робочі години: Понеділок – Субота: 8:30 – 17:00

У Візовому Центрі можна буде здати біометричні дані тільки за наявності листа-запиту (Biometric Instruction Letter). Усі інші послуги, включаючи подачу паспорту, будуть призупинені до подальшого повідомлення.

Перелічені вище послуги можуть бути змінені за короткий термін через COVID-19 та громадську безпеку.

Через COVID-19 та вторгнення Росії в Україну Візовий Центр може вжити додаткових заходів щодо забезпечення здоров’я та безпеки заявників.


Покрокова інструкція

Біометрія

Після того, як Ви отримали повідомлення від Уряду Канади про здачу біометричних даних, Вам необхідно зробити запис до Візового Центру Канади.Запис є обов’язковим для здачі біометрії. Разом з закордонним паспортом Ви маєте взяти із собою:

1. Роздрукований лист-запит на здачу біометричних даних (BiometricInstructionLetter)

2. Підтвердження запису

3. Письмову згоду з VFS, підписану кожним заявником.

Будь ласка, зауважте, що терміновий запис на здачу біометричних даних більше не доступний в нашому Візовому Центрі до подальших інструкцій.


Покрокова інструкція

Подача поспорту

Подача паспорту у Візовому Центрі в місті Львів наразі неможлива до подальших інструкцій.

Подача паспоту наразі можлива лише за межами України.Подача паспорту можлива кур’єрською службою у багатьох Візових Центрах Канади в Європі. Будь ласка, натисніть тут для пошуку Візового Центру, в якому можна подати паспорт.

Після отримання листа-запиту на паспорт від Уряду Канади, Ви маєте змогу відправити його кур’єрською доставкою до будь-якого Візового Центру Канади на Ваш вибір.Цей Візовий Центр має бути за межами України. Разом з паспортом Ви маєте надіслати:

1. Лист-запит на передачу паспорту від IRCC.

2. Контактну інформацію про представника за межами України (його електронну пошту, номер телефону та адресу на повернення документів за межами України)

3. Письмову згоду з VFS, підписану кожним заявником.

Офіційне джерело https://visa.vfsglobal.com/uk r/uk/can

Допомога з заповненням аплікації: 0679420798