ВІЗОВИЙ ЦЕНТР Великобританії ЗНОВУ ВІДКРИВСЯ У КИЄВІ

ВІЗОВИЙ ЦЕНТР Великобританії
ЗНОВУ ВІДКРИВСЯ У КИЄВІ
30 січня 2023 р

#Візовий центр Великобританії TLScontact (VAC) у Києві, Україна, знову відкрив роботу 30 січня 2023 року для всіх заяв на візи Великобританії, які повинні подати свої біометричні дані та паспорт перед поїздкою до Великобританії.

Центр буде відкритий для обмеженої кількості зустрічей на день,та будь-який із них може бути закритий у короткий термін з міркувань безпеки або через незаплановані відключення електроенергії.

Клієнти зможуть залишити свій #паспорт у себе після надання біометричних даних.

Зауважте, що якщо вашу заявку буде прийнято, вам потрібно буде поїхати до Варшави, Польща, щоб отримати візу для в’їзду до Великобританії. Ви не зможете отримати візу в Києві.

Заявники на отримання візи в Україну
Якщо ви перебуваєте за межами #Великої Британії та маєте дійсний український закордонний паспорт або прострочений український закордонний паспорт, який містить офіційний штамп про продовження паспорта, підтверджений урядом України (включно з посольствами чи консульствами), вам не потрібно надавати свою біометричну інформацію в Візовий центр з-за кордону для подання заявки на участь в українській схемі.

Вам все одно потрібно буде заповнити онлайн-заяву та завантажити цифровий скан вашого дійсного українського закордонного паспорта, але вам не потрібно буде відвідувати особистий прийом у візовому центрі.

Візові схеми Великобританії для громадян України
Велика Британія запровадила 3 різні візові схеми для громадян України, які бажають приїхати або залишитися в Великій Британії:

#Сімейна програма в Україні – якщо у вас є родина, яка проживає у Великобританії, ви можете подати заявку на програму в Україні.
#Homes for Ukraine – якщо ви бажаєте, щоб вас спонсорувала домогосподарство Великобританії протягом 6 місяців, ви можете подати заявку на програму Homes for Ukraine.
#Програма розширення для України – ви можете подати заявку на цю схему, якщо відповідає одному з наступного:
ви мали дозвіл на перебування у Великобританії з 18 березня 2022 року до 16 травня 2023 року або між ними – дозвіл не обов’язково охоплює весь період
ви раніше мали дозвіл на перебування у Великобританії, і цей дозвіл закінчився 1 січня 2022 року або пізніше
Більше інформації про візову підтримку Великобританії для громадян України можна знайти на сайті GOV.UK тут.

Джерело інформацііі https://smithstonewalters.com/2023/01/30/uk-visa-application-centre-reopens-in-kyiv-ukraine/

#Переклад документів та допомога у заповненні аплікацій : 0679420798

#перекладчервоноград #перекладсвідоцтво #анкетавеликобританія #pavloco #pavlo&co #консультаціябританія