Не хочеться старіти? Вчіть іноземні мови

Приблизно десять років тому, до нашої школи прийшов учень, який нічим не відрізнявся від інших, окрім віку. Він був “in his 80th”, тобто у віці більше 70-ти років. Для пострадянської епохи, де #ейджизм ще себе не вижив і запитання “А скільки йому років?” відблискувало в очах інших – це був Вчинок. Його звали Андрій (ім’я змінено через повагу до Закону про охорону приватних даних) і він не пропускав жодного заняття, жодного завдання. Його результати вражали, оскільки він опрацьовував і багато додаткового матеріалу, формував свої нотатки творчо і відносився до книг як до скарбу.

Вже потім, коли я сама навчалася в коледжі у Великій Британіі – моїми одногрупниками були як двадцятирічні так і сімдесятирічні. Але там не було жодного здивування, ні в кого. Ці активні жіночки справно діставалися на заняття на своїх авто, а завдання вирішували не повільніше ніж двадцятирічні. Чому так?

Є багато досліджень, щодо впливу навчання на старіння, і навіть вчені університету Нортумбрії (Велика Британія) виявили, що навчання може уповільнити та пом’якшити перебіг вікових змін у мозку людини. Вивчення мови – було обєктом окремого дослідження, яке було опубліковано ‘HSE’ та у ‘Frontiers in Psychology’. Ми можемо зайнятися фізичними вправами або відмовитися від них, сісти на ту чи іншу дієту або змінити роботу, але мова залишається з нами весь час. Ми спілкуємося, дивимося фільми, читаємо книги, і в нашій голові постійно працюють мовні центри. Окрім того, вивчаючи мови – ви отримуєте безліч бонусів, дивуєте своїх родичів за кордоном, покращуєте свій настрій.

Якщо ви готові вчитися – приходьте до нас вивчати англійську, оскільки ми #гарантуємо результат, не залежно від віку. Зберігайте контакти та діліться з друзями.

Чекаємо Вас у нашій #школі. Бронюйте собі місце заздалегідь

Як можна записатись?

За телефоном: +380937367582

Viber: +380679420798

WhatsApp: +447460463417

Електронна пошта: pavloco12@ukr.net

Або залиште повідомлення на сайті #pavloco.net

#англійська_мова #курси_англійської_мови #школа