Страхування . Питання і відповіді

  • Ви пропонуєте довгострокові накопичувальні програми. Де гарантія того, що гроші не знеціняться на цей час?

Програми, які ми пропонуємо містять добровільну опцію “індексація”. Включивши цю опцію, Ви завжди можете зберегти купівельну спроможність Ваших грошей. Щорічно ми запропонуємо Вам збільшувати Ваші внески на відсоток інфляції. Збільшуючи свої внески, Ви збільшуєте страхову суму, яку Ви отримаєте в кінці терміну страхування. Додатково до цього Вам слід пам’ятати про додатковий інвестиційний дохід, який щороку нараховується за Вашим накопичувальним договором.

  • Які гарантії надійності компанії?

У страхуванні надійність компанії визначають наступні параметри:

  • Наявність у компанії ліцензії для роботи на території України.
  • Засновники компанії, їх фінансова спроможність.
  • Як довго компанія працює на ринку, чи завжди компанія в повному обсязі виконувала свої зобов’язання перед клієнтами?
  • Чи перестраховує компанія свої ризики і де?
  • Яка динаміка розвитку компанії?

Яка різниця між накопиченням в страховій компанії і в банку?

Накопичувальне страхування життя часто порівнюють з банківським депозитом. Так, обидва фінансових інструмента відносяться до консервативних і мають приблизно однакову прибутковість, але за своїм призначенням вони принципово різні, взаємно доповнюючи один одного. Банківські депозити мають бути обов’язково у кожного, але призначені вони для вирішення короткострокових фінансових завдань. Найголовнішою перевагою банківських вкладів є їх ліквідність, тобто в разі потреби, депозит легко конвертується в готівку. Договори укладаються на невеликі терміни від 7 днів до 2-3 років. Основною метою програм накопичувального страхування життя є:

  • довгострокове накопичення капіталу,
  • поєднане зі страховим захистом на значну суму.

Страхова компанія за законом гарантує дохід на тривалий термін – до 4% річних. Крім того, компанія забезпечує додатковий інвестиційний дохід, який можна порівняти зі ставками по депозитах в надійних банках. Шляхом внесення невеликих страхових внесків на тривалому проміжку часу (договори страхування життя укладаються терміном від 5 до 30 років) клієнт може сформувати значний капітал і при цьому бути застрахованим на велику суму вже з першого дня дії програми накопичувального страхування життя, ще не накопичивши великі кошти.

Які закони регламентують роботу страхової компанії?

#страхуванняжиття #страхуванняpzu #накопичувальнестрахування #pzu #страхуваннячервоноград

Джерело: https://gli.com.ua/najchastishi-pytannya/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *